miércoles, 8 de diciembre de 2010

¿CUANTO SALDRÍA DE BARATO MATAR UN ESPAÑOL?




Anglada debería llamar a SOS RACISMO para que le defienda en estas lides. Ha sido amenazado de muerte por una persona y eso solo cuesta 120 euros (mas caro es que te hagan una foto a 80 km/h en algunos tramos de la carretera). Pero, no. No se puede. Que el amenazador es Magrebí. No, si algún día le clavaran una navaja aún diría alguien que la culpa la tuvo Anglada por lanzarse xenófobamente contra la navaja para fastidiar al inmigrante... ¡¡Que barato le sale a un inmigrante amenazar de muerte a un Español!!. Si fuera al reves habría ardido Troya.

Sentència de 120 euros per amenaçar l'ultra Anglada
Condemnat el ciutadà magrebí a una multa de 20 dies a raó de sis euros diaris
Moment de l'incident
El Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 4 de Vic, ha condemnat el ciutadà magrebí Yassine el Maghrabi com autor d’una falta d’amenaces de l’article 620-2 del Codi Penal, a la pena d’una multa de 20 dies, a raó de sis euros diaris, amb responsabilitat personal subsidiària en cas d'impagament d’un dia de privació de llibertat per cada dos quotes insatisfetes.

Els fets ocorreguts van tenir lloc a la plaça Major de Vic el passat 1 de novembre, quan el president de Plataforma per Catalunya (PxC) i candidat a la presidència de la Generalitat, Josep Anglada, estava gravant el seu espot de la campanya electoral. Va ser llavors quan el magrebí Yassine el Maghrabi, "va insultar i amenaçar de mort al president de PxC".     

Per a Anglada aquest “no és un fet casual, ja que no és la primera vegada que em trobo amenaçat per persones magrebines” i a ha afegit que “aquests poden ser els primers indicis d’una greu confrontació entre catalans i islamistes en un futur immediat”.

El líder ultradretà s'ha referit també a les amenaces que ha sofert PxC durant l'última campanya electoral per part de col·lectius islamitas i de ultraesquerra. En aquest sentit, Anglada ha fet una crida a la responsabilitat de les autoritats polítiques i judicials perquè “tallin aquest clima de violència i amenaça latent contra el nostre partit i adoptin totes les mesures necessàries per assegurar la plena normalitat democràtica per la PxC i els més de setanta-cinc mil catalans que representem”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario