miércoles, 23 de febrero de 2011

LA ÚNICA PROPUESTA POLÍTICA DE LA IZQUIERDA ECOLOGÍSTA ES.... HUNDIR LA PxC

                                  

 

 

Hasta ahora hemos hablado mucho del gobierno Zapatero y su Psoe, del PP, de Ciu (los tres Sinderos) más otros partidos españoles que están hundiendo España. No habíamos hablado mucho de IU, los Verdes o los restos del Partido Comunista que está dentro de IU. Es curioso como en la historia reciente de este partido, que no olvidemos hace 35 años estaba ilegalizado, lo único que parece importarle es la ilegalización de partidos históricos que no hacen daño (como recientemente insinuaba Llamazares de Falange) o del partido Identitario emergente Plataforma Per Catalunya. La primera fue querer ilegalizarlo y ahora la única política que le importa a IU- Los Verdes parece ser la NO ENTRADA de alcaldes de PxC en los ayuntamientos aunque tengan que pactar con el "enemigo histórico" del PP o Ciu. Esto demuestra la autentica visión Mundialista de la izquierda española y por extensión Europea QUE SOLO BUSCA BENEFICIAR TODA INMIGRACIÓN Y MESTIZAJE EUROPEO DESTROZANDO LAS IDENTIDADES DE LOS PUEBLOS. 

Añadimos un enlace que sale de la página en catalán  http://ganguil.blogia.com/2011/022201-les-prioritats-d-una-esquerra-que-es-diu-catalana-i-ecologista.php

Introducimos una traducción al castellano y la original en catalán para el que quiera leer ambas: 


LES PRIORITATS D'UNA ESQUERRA QUE ES DIU CATALANA I ECOLOGISTA

20110222210317-icv.jpg
És evident des de fa força temps que els partits polítics anomenats “verds” formen part d’una estratègia de l’esquerra mundialista per apropiar-se d’uns vots que poc tenen a veure amb la defensa de l’ecologia. Així s’ha demostrat en moltes ocasions. Fer de la defensa mediambiental una ideologia política no té cap sentit, quan hauria de ser part de qualsevol acció política. D’aquesta manera, els “verds” s’han dedicat a captar vots d’ecologistes despistats o desencantats dels partits polítics per posar-los al servei de les estratègies de l’esquerra mundialista. No és cap secret, que precisament quan els Verds alemanys van estar al govern d’esquerres alemany, els avions “aliats” van repostar en els aeroports alemanys per bombardejar Sèrbia. També se sap que són precisament els partits d’esquerra, les seves organitzacions i sindicats els que al final millor mantenen els interessos dels poderosos i sobretot els que més recolzen la despesa social en benefici de polítiques proinmigracionistes i en prejudici de la població autòctona menys afavorida.
Per això, és bastant freqüent que a Espanya, els “verds” formin part de coalicions d’esquerra, i igual que en altres països europeus serveixin de punta de llança de les accions contra els partits identitaris.
A Catalunya, la delegació local de l’antic partit comunista, Esquerra Unida, sòcia del nefast tripartit-responsable, per cert, de la introducció massiva de transgènics a Catalunya-, que es presenta en les eleccions catalanes amb el enrevesat nom d’Iniciativa per Catalunya Els Verds- Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA), i que ja va demanar fa uns mesos la ilegalització de PxC, ja ha deixat clar, segons nació digital.cat, quines són les seves prioritats de cara als propers comicis municipals a Catalunya i les propostes que debatran en la seva Convenció Programàtica Municipal. Per descomptat, ja sabíem que la seva prioritat no seria la defensa del treballador autòcton i la lluita contra la pèrdua de drets socials dels més desfavorits enfront del suport dels poders polítics als immigrants. Però tampoc parlen d’actuar contra els abusos bancaris, la deslocalització o la inseguretat laboral.
Les prioritats d’aquesta esquerra disfressada d’ecologista són unes altres. Proposen la creació d’acords entre les grans forces polítiques per evitar qualsevol pacte amb els que si s’atreveixen a defensar als treballadors autòctons catalans, amb els que lluiten per la identitat cultural, social i ecològica dels catalans, contra els únics que fan front al ultraliberalisme mundialista, la deslocalització i la immigració. I donen un nom: Plataforma per Catalunya.
Heus aquí la gran proposta electoral d’ICV-EUiA.
Per a l’esquerra ecopacifista, la prioritat és que la Plataforma per Catalunya no tingui cap quota de poder, ni pugui participar en els pactes municipals, ni pugui obtenir cap alcaldia. Per a això estan disposats a mantenir acords amb totes les forces polítiques, de dreta o d’esquerra.
Ecològica, pacífista, socialista i sobretot democràtica mesura.
Veurem als ecocomunistes d’ICV pactant amb els ultraliberales del PP per evitar que els regidors identitaris arribin a alcaldes?. Segur. La situació no és nova, a Europa portem més de setanta anys patint polítiques mundialistes pactades entre els partits d’esquerra-dreta del sistema que no tenen cap inconvenient a unir-se per evitar que partits identitaris votats massivament per treballadors autòctons facin front a aquesta situació.
El veritable socialisme es demostra actuant contra els poderosos i defensant els interessos dels treballadors del nostre poble.
La veritable ecologia suposa un compromís per la conservació de les nostres terres, les nostres espècies, la nostra gent i una manera de vida més sana i natural.
ICV-EUiA, com la resta de partits majoritaris, no defensa aquestes propostes, únicament els interessos del mundialisme.
Els identitaris de Plataforma per Catalunya, si.
Silenciats per la premsa en mans dels partits i la finança, boicotejats i atacats per la esquerra, i suportant plagis de la dreta liberal que després continua amb les seves polítiques mundialistes, els identitaris no claudiquen.

Esperem que el poble català també es done compte d’això.

TRADUCCIÓN:


LAS PRIORIDADES DE UNA IZQUIERDA QUE SE LLAMA CATALANA Y ECOLOGISTA



Es evidente desde hace bastante tiempo que los partidos políticos llamados “verdes” forman parte de una estrategia de la izquierda mundialista para apropiarse de unos votos que poco tiene que ver con la defensa de la ecología. Así se ha demostrado en muchas ocasiones. Hacer de la defensa medioambiental una ideología política no tiene ningún sentido, cuando debería ser parte de cualquier acción política. De esta manera, los “verdes” se han dedicado a captar votos de ecologistas despistados o desencantados de los partidos políticos para ponerlos al servicio de las estrategias de la izquierda mundialista. No es ningún secreto, que precisamente cuando los Verdes alemanes estuvieron en el gobierno de izquierdas alemán, los aviones “aliados” repostaron en los aeropuertos alemanes para bombardear  Serbia. También se sabe que son precisamente los partidos de izquierda, sus organizaciones y sindicatos los que al final mejor mantienen los intereses de los poderosos y sobretodo los que más apoyan el gasto social en beneficio de políticas proinmigracionistas y en prejuicio de la población autóctona menos favorecida.
Por esto, es bastante frecuente que en  España, los “verdes” formen parte de coaliciones de izquierda, y al igual que en otros países europeos sirvan de punta de lanza de las acciones contra los partidos identitarios.
En Cataluña, la delegación local del antiguo partido comunista, Izquierda Unida,  socia del nefasto tripartito-responsable, por cierto, de la introducción masiva de transgénicos en Cataluña-, que se presenta en las elecciones catalanas con el enrevesado nombre de Iniciativa per Catalunya Els Verds- Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) ya ha dejado claro cuales son sus prioridades de cara a los próximos comicios municipales en Cataluña y las propuestas que debatirán en su Convención Programática Municipal. Por supuesto, ya sabíamos que su prioridad no sería la defensa del trabajador autóctono y  la lucha contra la pérdida de derechos sociales de los más desfavorecidos frente al apoyo de los poderes políticos a los inmigrantes. Pero tampoco hablan de actuar contra los abusos bancarios, la deslocalización o la inseguridad laboral.
Las prioridades de esta izquierda disfrazada de ecologista son otras. Proponen la creación de acuerdos entre las grandes fuerzas políticas para evitar cualquier pacto con los que si se atreven a defender a los trabajadores autóctonos catalanes, con los que luchan por la identidad cultural, social y ecológica de los catalanes, contra los únicos que hacen  frente al ultraliberalismo mundialista, la deslocalización y la inmigración. Y dan un nombre: Plataforma per Catalunya.
He aquí la gran propuesta electoral de ICV-EUiA.
Para la izquierda ecopacifista, la prioridad es que la Plataforma per Catalunya no tenga ninguna cuota de poder, ni pueda participar en los pactos municipales, ni pueda obtener ninguna alcaldía. Para eso están dispuestos a mantener acuerdos con todas las fuerzas políticas, de derecha o de izquierda.
Ecológica, pacífista, socialista y sobretodo democrática medida.
¿Veremos a los ecocomunistas de ICV pactando con los ultraliberales del PP para evitar que los concejales identitarios lleguen a alcaldes?. Seguro. La situación no es nueva, en Europa llevamos más de setenta años padeciendo políticas mundialistas pactadas entre los partidos de izquierda-derecha  del sistema que no tienen ningún inconveniente en unirse para evitar que  partidos identitarios votados masivamente por  trabajadores autóctonos hagan frente a esa situación.
El verdadero socialismo se demuestra actuando contra los poderosos y defendiendo los intereses de los trabajadores de nuestro pueblo.
La verdadera ecología supone un compromiso por la conservación de nuestras tierras, nuestras especies, nuestra gente y un modo de vida más sano y natural.
ICV-EUiA no defiende esas propuestas, únicamente los intereses del mundialismo.
Plataforma per Catalunya, si.
Esperemos que el pueblo catalán también se de cuenta de eso.

 

ICV-EUiA demana un «no» a les alcaldies amb vots racistes

Aposta per publicar els béns i activitats dels càrrecs electes i càrrecs de confiança als ajuntaments

ICV-EUiA té com a prioritat per les eleccions municipals aconseguir un pacte contra el racisme i la xenofòbia.
Els ecosocialistes tenen la intenció de barrar el pas a formacions polítiques, en aquest cas, com Plataforma per Catalunya. ICV-EUiA promourà un compromís dels partits perquè cap alcalde sigui investit amb els vots de "candidatures racistes o que promoguin el racisme i la xenofòbia" ni tampoc votar a cap representant d'aquests partits perquè sigui alcalde.
Així ho indica ICV-EUiA a les propostes que es debatran i amb total seguretat tiraran endavant a la Convenció Programàtica Municipal que se celebrarà el pròxim dissabte.

FUENTE: http://www.naciodigital.cat/noticia/22528/icv-euia/demana/alcaldies/amb/vots/racistes

No hay comentarios:

Publicar un comentario