domingo, 24 de julio de 2011

JUVENTUDES IDENTITARIAS POR CATALUÑA (JIP): LA NUEVA APUESTA DE FUTURO DE PxC





PxC ya no es una formación política que gire en torno a una única persona, Josep Anglada, sino un auténtico equipo donde existen muchas personas válidas para desempeñar cualquier puesto en la política catalana. El último paso se dio en Vic, donde empezó todo, el pasado día del Carmen donde se dio forma a dos acontecimientos esperanzadores y de futuro. En primer lugar se formó el JIC (Joventuts Identitaries per Catalunya) liderado por los jóvenes Francesc Gesa y Mónica Lora la cual protagonizó la gran sorpresa en la política catalana en las pasadas municipales por su validez y su juventud. Toda formación política que tenga un grupo joven aseguran el futuro de la formación y, parece ser, que PxC cuenta con muchos jóvenes ansiosos de formar parte del proyecto.
El otro acontecimiento de futuro fue el nombramiento de cabeza de lista por Barcelona de Josep Anglada para las próximas elecciones generales donde se busca conseguir algún diputado para luchar por los intereses autóctonos catalanes desde Madrid que es donde se pueden disputar las batallas más fructíferas en cuestión de inmigración y corrupción política. Cuestión migratoria que en los últimos datos objetivos muestra que ha aumentado en los últimos años, a pesar de la crisis. Por ello Anglada informa que las políticas de inmigración llevadas a cabo por el PPSOE y Ciu son suicidas para con la población autóctona, no ya solo de Cataluña sino de toda España. La única solución verdadera son las medidas drásticas propuestas por la formación que mira por el autóctono y dice aquello de que "primero son los de casa", la Plataforma per Catalunya.

















COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Vic | Redacció.-
Aquest dissabte 16 de juliol es va reunir el consell executiu de Plataforma per Catalunya (PxC) a Vic que encapçala el seu president i fundador Josep Anglada, amb diversos punts en l'ordre del dia, entre els que destacaven un nou canvi en l'Organigrama, ja que es va decidir que Joan Montero passarà a ser el nou vicesecretari del Barcelonès, passant Joan Garriga a ser el delegat de Barcelona ciutat que compaginarà amb el càrrec de secretari Jurídic de PxC que ve exercint amb èxit des del passat congrés.

També es va aprovar la posada en marxa de les JIC (Joventuts Identitàries per Catalunya) amb Francesc Gesa i Mònica Lora, que seran el president i la secretària de les JIC respectivament, seran els encarregats d'iniciar el projecte comptant amb totes les delegacions de Catalunya, ja que es pretén que en les JIC estigui representat el màxim del territori català. En aquest sentit el president de PxC, Josep Anglada, va manifestar que “cada dia ens arriben correus i missatges de joves ansiosos per treballar en el projecte de PxC, a partir d'ara ja tindran un òrgan competent per canalitzar les seves idees i poder treballar conjuntament, quan ells facin la seva primera junta s'organitzarà un congrés fundacional; si volem créixer hem de tenir pedrera i els nois i noies que es vagin incorporant a les JIC seran els nostres polítics del dia de demà”.

Però sens dubte el tema que va causar més expectació va ser el referent a les eleccions generals. La incertesa política que viu el país fa que es barregin diversos escenaris, d'una banda Zapatero no es vol pronunciar, però per l'altra totes les informacions que rep PxC sobre aquest tema és que hi ha serioses possibilitats que se celebrin al novembre del present any, amb la qual cosa el consell executiu ha decidit moure fitxa i intensificar el treball per estar ben preparats.

Així les coses, el consell executiu va aprovar per unanimitat que Josep Anglada sigui el cap de llista per Barcelona en les properes eleccions generals i que la seva presentació serà a la mateixa ciutat, en una data per decidir entre finals de setembre i principis d'octubre, Josep Anglada es va mostrar molt il•lusionat “Estem en un moment històric, en un escenari immillorable per a Plataforma per Catalunya, hem de treballar dur i sense descans per aconseguir l'objectiu d'entrar al Congrés dels Diputats de Madrid, però ho aconseguirem amb esforç i sacrifici, que és com aconsegueixen les coses importants les persones que lluiten per uns ideals, com els homes i dones de Plataforma per Catalunya”.

I va afegir “la nostra irrupció a Madrid significarà un pas històric en el moviment identitari europeu, un pas de gegant en la defensa dels interessos de la bona gent autòctona i un cop d'aire fresc que planti cara com un huracà a la invasió demogràfica musulmana que està sofrint el nostre continent” per després demanar “el sacrifici de totes i tots els que s'han apropat en algun moment a Plataforma per Catalunya per a colze per colze lluitar i vessar fins a l'única gota de suor, fins a l'extenuació per aconseguir el gran objectiu comú de preservar la identitat europea i lluitar per ella en tots els estaments públics i privats que ens siguin possibles”.

El consell executiu va acabar amb un suculent dinar, on es va poder celebrar amb un esplèndid pastís l'èxit constant i diari que està vivint PxC.

PxC

Vic, 16 de juliol de 2011




COMUNICADO DE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

VIC, 16/07/2011; SE REÚNE EN VIC EL CONSEJO EJECUTIVO DE PxC CON LA MIRADA PUESTA EN LAS GENERALES

Se ha reunido en Vic el consejo ejecutivo de Plataforma per Catalunya con varios puntos en el orden del día, entre los que destacan algunos cambios en el organigrama, la fundación de las Juventudes del partido y el nombramiento de Josep Anglada como cabeza de lista por Barcelona en las próximas elecciones generales.

Vic | Redacción.-
Este sábado día 16 de julio se reunió el consejo ejecutivo de Plataforma per Catalunya (PxC) en Vic que encabeza su presidente y fundador Josep Anglada, con varios puntos en el orden del día, entre los que destacaban un nuevo cambio en el Organigrama, ya que se decidió que Joan Montero pasará a ser el nuevo vicesecretario del Barcelonès, pasando Joan Garriga a ser el delegado de Barcelona capital que compaginará con el cargo que viene desempeñando con éxito desde el pasado congreso como secretario Jurídico de PxC.

También se aprobó la puesta en marcha de las JIC (Joventuts Identitàries per Catalunya) con Francesc Gesa y Mónica Lora, que serán el presidente y la secretaria de las JIC, respectivamente. Serán los encargados de iniciar el proyecto contando con todas las delegaciones de Catalunya, ya que se pretende que en las JIC esté representado el máximo del territorio catalán. En este sentido el presidente de PxC, Josep Anglada, manifestó que “cada día nos llegan correos y mensajes de jóvenes ansiosos por trabajar en el proyecto de PxC, a partir de ahora ya tendrán un órgano competente para canalizar sus ideas y poder trabajar conjuntamente, cuando ellos formen su primera junta se organizará un congreso fundacional; si queremos crecer debemos tener cantera y los chicos y chicas que se vayan incorporando a las JIC serán nuestros políticos del día de mañana”.

Pero sin duda el tema que causó más expectación fue el referente a las elecciones generales. La incertidumbre política que vive el país hace que se barajen varios escenarios. Por una parte Zapatero no se quiere pronunciar, pero por otra toda la información que recibe PxC al respecto es que hay serias posibilidades de que se celebren en noviembre del presente año, con lo cual el consejo ejecutivo ha decidido mover ficha e intensificar el trabajo para estar bien preparados.

Así las cosas, el consejo ejecutivo aprobó por unanimidad que Josep Anglada será el cabeza de lista por Barcelona en las próximas elecciones generales y que su presentación será en la misma ciudad, en una fecha por decidir entre finales de septiembre y principios de octubre. Josep Anglada se mostró muy ilusionado “Estamos en un momento histórico, en un escenario inmejorable para Plataforma per Catalunya, vamos a tener que trabajar duro y sin descanso para lograr el objetivo de entrar en el Congreso de los Diputados de Madrid, pero lo vamos a conseguir con esfuerzo y sacrificio que es como consiguen las cosas importantes las personas que luchan por unos ideales como los hombres y mujeres de Plataforma per Catalunya”.

Y añadió “nuestra irrupción en Madrid significará un paso histórico en el movimiento identitario europeo, un paso de gigante en la defensa de los intereses de la buena gente autóctona y un soplo de aire fresco que plante cara como un huracán a la invasión demográfica musulmana que está sufriendo nuestro continente” para después pedir “el sacrificio de todas y todos los que se han acercado en algún momento a Plataforma per Catalunya para hombro con hombro luchar y derramar hasta la única gota de sudor, hasta la extenuación por conseguir el gran objetivo común de preservar la identidad europea y luchar por ella en todos los estamentos públicos y privados que nos sean posibles”.

El consejo ejecutivo acabó con una suculenta comida, donde se pudo celebrar con un espléndido pastel el éxito constante y diario que está viviendo PxC.

PxC

Vic, 16 de julio de 2011.




WWW.OSONA.COM, 18/07/2011; PXC CONFIRMA QUE JOSEP ANGLADA SERÀ EL CAP DE LLISTA PER A LES ELECCIONS ESPANYOLES

A la circumscripció de Barcelona. La presentació es farà a Vic, d'aquí un parell de mesos.

Redacció.-
Aquest dissabte 16 de juliol es va reunir el consell executiu de Plataforma per Catalunya (PxC) a Vic que encapçala el seu president i fundador Josep Anglada, amb diversos punts en l'ordre del dia. Entre aquests, destaquen algunes petites variacions en l'organigrama del partit i la creació de les joventuts de la formació, que es diran JIC (Joventuts Identitàries per Catalunya).

Per altra banda, el consell executiu va aprovar per unanimitat que Josep Anglada sigui el cap de llista per Barcelona en les properes eleccions generals, tal com ja va anunciar Osona.com. La seva presentació serà a Vic, en una data per decidir entre finals de setembre i principis d'octubre.

Josep Anglada es va mostrar molt il•lusionat. “Estem en un moment històric, en un escenari immillorable per a Plataforma per Catalunya, hem de treballar dur i sense descans per aconseguir l'objectiu d'entrar al Congrés dels Diputats de Madrid”, va dir.



WWW.E-NOTIES.CAT, 18/07/2011; ANGLADA SERÀ CAP DE LLISTA A LES GENERALS

PxC crea les Joventuts Identitàries per Catalunya

Redacció.-
El consell executiu de Plataforma per Catalunya (PxC) es va reunir a Vic amb diversos punts en l'ordre del dia, entre els que destacaven un nou canvi en l'Organigrama, ja que es va decidir que Joan Montero passarà a ser el nou vicesecretari del Barcelonès, passant Joan Garriga a ser el delegat de Barcelona ciutat que compaginarà amb el càrrec de secretari Jurídic de PxC que ve exercint amb èxit des del passat congrés.

També es va aprovar la posada en marxa de les JIC (Joventuts Identitàries per Catalunya) amb Francesc Gesa i Mònica Lora, que seran el president i la secretària de les JIC respectivament, seran els encarregats d'iniciar el projecte comptant amb totes les delegacions de Catalunya, ja que es pretén que en les JIC estigui representat el màxim del territori català. En aquest sentit el president de PxC, Josep Anglada, va manifestar que “cada dia ens arriben correus i missatges de joves ansiosos per treballar en el projecte de PxC, a partir d'ara ja tindran un òrgan competent per canalitzar les seves idees i poder treballar conjuntament, quan ells facin la seva primera junta s'organitzarà un congrés fundacional; si volem créixer hem de tenir pedrera i els nois i noies que es vagin incorporant a les JIC seran els nostres polítics del dia de demà”.

El consell executiu també va aprovar per unanimitat que Josep Anglada sigui el cap de llista per Barcelona en les properes eleccions generals i que la seva presentació serà a la mateixa ciutat, en una data per decidir entre finals de setembre i principis d'octubre.

Anglada va manifestar que "estem en un moment històric, en un escenari immillorable per a Plataforma per Catalunya, hem de treballar dur i sense descans per aconseguir l'objectiu d'entrar al Congrés dels Diputats de Madrid, però ho aconseguirem amb esforç i sacrifici, que és com aconsegueixen les coses importants les persones que lluiten per uns ideals, com els homes i dones de Plataforma per Catalunya”.

I va afegir “la nostra irrupció a Madrid significarà un pas històric en el moviment identitari europeu, un pas de gegant en la defensa dels interessos de la bona gent autòctona i un cop d'aire fresc que planti cara com un huracà a la invasió demogràfica musulmana que està sofrint el nostre continent” per després demanar “el sacrifici de totes i tots els que s'han apropat en algun moment a Plataforma per Catalunya per a colze per colze lluitar i vessar fins a l'única gota de suor, fins a l'extenuació per aconseguir el gran objectiu comú de preservar la identitat europea i lluitar per ella en tots els estaments públics i privats que ens siguin possibles”.



WWW.NACIODIGITAL.CAT, 18/07/2011; PXC CONFIRMA QUE ANGLADA SERÀ EL CAP DE LLISTA A LES ESPANYOLES

Redacció.-
Aquest dissabte 16 de juliol es va reunir el consell executiu de Plataforma per Catalunya (PxC) a Vic que encapçala el seu president i fundador Josep Anglada, amb diversos punts en l'ordre del dia. Entre aquests, destaquen algunes petites variacions en l'organigrama del partit i la creació de les joventuts de la formació, que es diran JIC (Joventuts Identitàries per Catalunya).

Per altra banda, el consell executiu va aprovar per unanimitat que Josep Anglada sigui el cap de llista per Barcelona en les properes eleccions generals, tal com ja va anunciar Osona.com. La seva presentació serà a Vic, en una data per decidir entre finals de setembre i principis d'octubre.



WWW.ALERTADIGITAL.COM, 18/07/2011; JOSEP ANGLADA, ELEGIDO CANDIDATO DE LA PXC AL CONGRESO DE LOS DIPUTADOS POR LA PROVINCIA DE BARCELONA

Redacción.-
El Consejo Ejecutivo de Plataforma per Catalunya (PxC) reunido este fin de semana en Vic ha designado al presidente y fundador del partido, Josep Anglada, candidato al Congreso de los diputados por la circunscripción de Barcelona en las elecciones generales previstas para marzo de 2012 si no se produce un adelanto electoral para este otoño. La presentación oficial de su candidatura tendrá lugar entre septiembre y principios de octubre. De esta forma se pretende diluir riesgos ante un eventual adelanto de los comicios.

Josep Anglada se mostró muy ilusionado por su nombramiento: “Estamos en un momento histórico, en un escenario inmejorable para Plataforma per Catalunya. Vamos a tener que trabajar duro y sin descanso para lograr el objetivo de entrar en el Congreso de los Diputados de Madrid, pero lo vamos a conseguir con esfuerzo y sacrificio, que es como consiguen las cosas importantes las personas que luchan por unos ideales, como hacen los hombres y mujeres de Plataforma per Catalunya”.

Para Anglada, “nuestra irrupción en Madrid significará un paso histórico en el movimiento identitario europeo, un paso de gigante en la defensa de los intereses de la buena gente autóctona y un soplo de aire fresco que plante cara como un huracán a la invasión demográfica musulmana que está sufriendo nuestro continente”. El líder identitario catalán pidió “el sacrificio de todas y todos los que se han acercado en algún momento a Plataforma per Catalunya para luchar hombro con hombro y derramar hasta la única gota de sudor por conseguir el gran objetivo común de preservar la identidad europea y luchar por ella en todos los estamentos públicos y privados que nos sean posibles”.

Por otro lado, el Comité Ejecutivo de la PxC, máximo órgano entre congresos, acordaron que Joan Montero pase a desempeñar el cargo de vicesecretario del Barcelonès, en sustitución de Joan Garriga, que pasaría a ser el delegado de Barcelona capital. Compaginará su cargo con el de secretario jurídico de PxC.
JIC

Asimismo, se aprobó la puesta en marcha de las JIC (Joventuts Identitàries per Catalunya), con Francesc Gesa y la corajuda edil de Mataró, Mónica Lora, al frente. Serán respectivamente presidente y secretaria de las JIC y los encargados de poner en marcha el proyecto en todo el territorio catalán. Anglada reveló que “cada día nos llegan correos y mensajes de jóvenes ansiosos por trabajar en el proyecto de PxC y a partir de ahora ya tendrán un órgano competente para canalizar sus ideas y poder trabajar conjuntamente”. Tras la primera junta se convocará un congreso fundacional que dé forma a la primera organización juvenil de los plataformistas. “Si queremos crecer debemos tener cantera. Esos chicos y chicas que se vayan incorporando a las JIC serán nuestros políticos del mañana”.



WWW.CRONICA.CAT, 18/07/2011; JOSEP ANGLADA TAMBÉ SERÀ EL CANDIDAT DE PXC A MADRID

El consell executiu de Plataforma per Catalunya (PxC), encapçalat pel seu president i fundador Josep Anglada, va aprovar per unanimitat que Josep Anglada sigui el cap de llista per Barcelona en les properes eleccions generals.

Redacció.- “Estem en un moment històric, en un escenari immillorable per a Plataforma per Catalunya, hem de treballar dur i sense descans per aconseguir l'objectiu d'entrar al Congrés dels Diputats de Madrid, però ho aconseguirem amb esforç i sacrifici, que és com aconsegueixen les coses importants les persones que lluiten per uns ideals, com els homes i dones de Plataforma per Catalunya”,
afirmava Anglada en el moment de ser nomenat cap de llista de PxC a Madrid.

Per Anglada, fer el salt a Madrid significa fer “un pas històric en el moviment identitari europeu, un pas de gegant en la defensa dels interessos de la bona gent autòctona i un cop d'aire fresc que planti cara com un huracà a la invasió demogràfica musulmana que està sofrint el nostre continent”.
Finalment, Anglada ha demanat el suport dels ciutadans per aconseguir “el gran objectiu comú de preservar la identitat europea i lluitar per ella en tots els estaments públics i privats que ens siguin possibles”.



WWW.ELMUNDO.ES, 18/07/2011; ANGLADA ENCABEZARÁ UNA CANDIDATURA ANTIINMIGRACIÓN PARA LAS GENERALES

El polémico líder de PxC aspira a conseguir entre uno y dos diputados
Sobre su propia candidatura, asegura que 'no se entendería que no fuera yo'
Llegará a las generales con varias querellas judiciales a la espalda
Barcelona.- Javier Oms.-
Cataluña se le ha quedado "pequeña", así que el populista Josep Anglada se ha marcado ahora como objetivo lanzar sus soflamas contra la inmigración desde un escaño en el Congreso de los Diputados.

Aún sin nombre un nombre para la candidatura con la que quiere presentarse a las elecciones generales, lo que sí tiene claro el líder de Plataforma per Catalunya (PxC) es que serán su fotografía y su nombre -"no se entendería que no fuera yo", apunta- los que capitalizarán los carteles electorales de un partido que gestiona con mano de hierro.

La apuesta de PxC por trasladar sus mensajes a la política nacional nació la misma noche del 22 de mayo, cuando PxC logró más de 67.000 votos en las elecciones municipales. Un éxito que, sumado a los 75.000 sufragios que en noviembre le dejaron a las puertas del Parlament de Catalunya, ha llevado al propio Anglada a abonarse al optimismo: "Calculo que lograremos entre uno o dos diputados", augura a este medio.

La estrategia ante el envite nacional de este camaleón político -de la ultraderecha primitiva de la mano de Blas Piñar a político "identitario" de acento catalán exagerado-, eso sí, será la misma que le ha otorgado 67 consejales en toda Cataluña. "Nuestro discurso ya lo conoce todo el mundo", recuerda, por lo que será la reivindicación del "primero, los de casa" el ariete con el que pretende ganarse la confianza de un electorado que quiera ver en los inmigrantes a los culpables de la crisis económica.

De momento Anglada y sus correligionarios se limitan a sondear a "simpatizantes" de otros lugares de España como Madrid, Burgos, Sevilla, Zaragoza o Alicante para activar una suerte de células municipales.
La expansión de PxC a municipios más allá de las fronteras catalanas no ha resultado, sin embargo, la mejor de las aventuras de Anglada. Así, las intentonas de calar en Madrid y Valencia acabaron en años anteriores en disoluciones tan raudas como poco mencionadas por el propio Anglada, quien prefiere abonarse al optimismo: "Tenemos 67 concejales en Cataluña, así que creo que podemos conseguirlo".

La presencia de PxC en la carrera hacia el Congreso de los Diputados, eso sí, irá acompañada de diversas querellas judiciales instadas desde la Fiscalía y el propio Govern de la Generalitat.



ABC, 18/07/2011; EL LÍDER DE PLATAFORMA SERÁ CANDIDATO EN LAS PRÓXIMAS GENERALES.

Redacción.-
La decisión de concurrir en los próximos comicios y que sea su líder, Josep Anglada, quien encabece la candidatura por la circunscripción de Barcelona, ha sido adoptada por el consejo ejecutivo de PxC, según ha indicado esta formación en un comunicado.

Según Anglada, "estamos en un momento histórico, en un escenario inmejorable para Plataforma por Catalunya, por lo que tenemos que trabajar duro y sin descanso con el propósito de conseguir el objetivo de entrar en el Congreso de los Diputados", y esto "lo conseguiremos con esfuerzo y sacrificio". EFE



WWW.ADN.ES, 18/07/2011; EL LÍDER DE PLATAFORMA JOSEP ANGLADA SERÁ CANDIDATO EN LAS PRÓXIMAS GENERALES

EFE.- El líder de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada,
será candidato y cabeza de lista en las próximas elecciones generales, según ha decidido esta formación de ultraderecha que defiende posiciones xenófobas con respecto a la inmigración.

La decisión de concurrir en los próximos comicios y que sea su líder, Josep Anglada, quien encabece la candidatura por la circunscripción de Barcelona, ha sido adoptada por el consejo ejecutivo de PxC, según ha indicado esta formación en un comunicado.

Según Anglada, "estamos en un momento histórico, en un escenario inmejorable para Plataforma por Catalunya, por lo que tenemos que trabajar duro y sin descanso con el propósito de conseguir el objetivo de entrar en el Congreso de los Diputados", y esto "lo conseguiremos con esfuerzo y sacrificio".



DIARI DE VIC, 20/07/2011; PÀG. 3 JOSEP ANGLADA SERÀ EL CAP DE LLISTA DE PxC PER BARCELONA A LES ELECCIONS GENERALS

Vic.- Redacció.-
El passat dissabte 16 de juliol es va reunir el consell executiu de Plataforma per Catalunya (PxC) a Vic que encapçala el seu president i fundador Josep Anglada, amb diversos punts en l'ordre del dia, entre els que destacaven un nou canvi en l'Organigrama, ja que es va decidir que Joan Montero passarà a ser el nou vicesecretari del Barcelonès, passant Joan Garriga a ser el delegat de Barcelona ciutat que compaginarà amb el càrrec de secretari Jurídic de PxC que ve exercint amb èxit des del passat congrés.

També es va aprovar la posada en marxa de les JIC (Joventuts Identitàries per Catalunya) amb Francesc Gesa i Mònica Lora, que seran el president i la secretària de les JIC respectivament, seran els encarregats d'iniciar el projecte comptant amb totes les delegacions de Catalunya, ja que es pretén que en les JIC estigui representat el màxim del territori català. En aquest sentit el president de PxC, Josep Anglada, va manifestar que “cada dia ens arriben correus i missatges de joves ansiosos per treballar en el projecte de PxC, a partir d'ara ja tindran un òrgan competent per canalitzar les seves idees i poder treballar conjuntament, quan ells facin la seva primera junta s'organitzarà un congrés fundacional; si volem créixer hem de tenir pedrera i els nois i noies que es vagin incorporant a les JIC seran els nostres polítics del dia de demà”.

Però sens dubte el tema que va causar més expectació va ser el referent a les eleccions generals. La incertesa política que viu el país fa que es barregin diversos escenaris, d'una banda Zapatero no es vol pronunciar, però per l'altra totes les informacions que rep PxC sobre aquest tema és que hi ha serioses possibilitats que se celebrin al novembre del present any, amb la qual cosa el consell executiu ha decidit moure fitxa i intensificar el treball per estar ben preparats.

Així les coses, el consell executiu va aprovar per unanimitat que Josep Anglada sigui el cap de llista per Barcelona en les properes eleccions generals i que la seva presentació serà a la mateixa ciutat, en una data per decidir entre finals de setembre i principis d'octubre, Josep Anglada es va mostrar molt il•il·lusionat “Estem en un moment històric, en un escenari immillorable per a Plataforma per Catalunya, hem de treballar dur i sense descans per aconseguir l'objectiu d'entrar al Congrés dels Diputats de Madrid, però ho aconseguirem amb esforç i sacrifici, que és com aconsegueixen les coses importants les persones que lluiten per uns ideals, com els homes i dones de Plataforma per Catalunya”, ha manifestat Josep Anglada.

FUENTE: http://www.pxcatalunya.com/webnormal/ver_noticia.php?id_noticia=1111






















COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Vic | Redacció.-
Plataforma per Catalunya (PxC) presentarà a tots els ajuntaments on hi té regidors una moció per instar a la Generalitat “a no retallar l’assignació pressupostària per els Centres d’Assistència Primària (CAP) i als hospitals”.

El president de PxC, Josep Anglada, va aprofitar la reunió de treball amb el grups municipals de PxC a la comarca d’Osona per fer referència a les dades publicades la setmana passada per l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) segons els quals en 2009 van arribar 470.000 immigrants a Espanya i l'any següent, 2010, ho van fer 690.000 més. El líder identitari va afirmar que “per molt que els policastros locals ho intentin ocultar, les dades són clares, la invasió immigrant no s'ha detingut per la crisi” afegint “ja vam dir que l'arribada massiva d'immigrants no respon només a qüestions econòmiques, Europa està sofrint un veritable procés de colonització per les masses empobrides del Tercer Món”.

Anglada va voler matisar que “és un veritable suïcidi que en aquests moment de crisi ni PP ni PSOE ni CiU facin gens per contenir l'al•luvió d'immigrants. Això provocarà una greu tensió social de la qual només ells són els responsables”, per al president de PxC “les mesures anunciades pel duo CiU-PP en alguns municipis no són més que maquillatge inútil”.

Segons Josep Anglada “la situació és cada vegada més complexa, les úniques solucions realistes són només les mesures determinants i dràstiques que proposa PxC“.

PxC

Vic, 19 de juliol de 2011




COMUNICADO DE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

VIC, 19/07/2011; JOSEP ANGLADA: “LOS DATOS DE LA OCDE LO CONFIRMAN, LA INVASIÓN INMIGRANTE CONTINÚA”

En una reunión de trabajo con los concejales de los grupos municipales de PxC en Osona, Anglada ha manifestado que “Europa está sufriendo un verdadero proceso de colonización por las masas empobrecidas del Tercer Mundo”.

Vic | Redacción.-
Plataforma per Catalunya presentará en todos los ayuntamientos donde tiene concejales una moción para instar a la Generalitat “a no recortar la asignación presuspostaria por los centros de Asistencia Primaria (CAP) y los hospitales”.

El presidente de PxC, Josep Anglada, aprovecho la reunión de trabajo con los grupos municipales de PxC en la comarca de Osona para hacer referencia a los datos publicados la semana pasad por la Organización para la Cooperación y el Desarrollo Económico (OCDE) según los cuales en 2009 llegaron 470.000 inmigrantes a España y en el año siguiente, 2010, lo hicieron 690.000 más. El líder identitario afirmó que “por mucho que los policastros locales lo intenten ocultar, los datos son claros, la invasión inmigrante no se ha detenido por la crisis” añadiendo “ya dijimos que la llegada masiva de inmigrantes no responde sólo a cuestiones económica, Europa está sufriendo un verdadero proceso de colonización por las masas empobrecidas del Tercer Mundo”.

Anglada quiso matizar que “es un verdadero suicidio que en estos momento de crisis ni PP ni PSOE ni CiU hagan nada por contener el aluvión de inmigrantes. Esto va a provocar una grave tensión social de la que sólo ellos son los responsables”, para el presidente de PxC “las medidas anunciadas por el dúo CiU-PP en algunos municipios no son más que maquillaje inútil”.

Según Josep Anglada “la situación es cada vez más compleja, la única solución realistas son sólo las medidas determinantes y drásticas que propone PxC”.

PxC

Vic, 19 de julio de 2011




WWW.ALERTADIGITAL.COM, 20/07/8011; JOSEP ANGLADA: “ES UN VERDADERO SUICIDIO QUE, EN ESTOS MOMENTOS DE CRISIS, NI PP NI PSOE NI CIU HAGAN NADA POR CONTENER LA INVASIÓN INMIGRANTE”

Redacción.-
El presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, aprovechó la reunión de trabajo con los grupos municipales de PxC en la comarca de Osona para hacer referencia a los datos publicados la semana pasada por la Organización para la Cooperación y el Desarrollo Económico (OCDE), según los cuales en 2009 llegaron 470.000 inmigrantes a España y al año siguiente, 2010, lo hicieron 690.000 más.

El líder identitario afirmó que “por mucho que los policastros locales lo intenten ocultar, los datos son claros, la invasión inmigrante no se ha detenido por la crisis”, añadiendo “que la llegada masiva de inmigrantes no responde sólo a cuestiones económica”. “Europa está sufriendo un verdadero proceso de colonización por las masas empobrecidas del Tercer Mundo”, apostilló.

Anglada recarcó que “es un verdadero suicidio que, en estos momento de crisis, ni PP ni PSOE ni CiU hagan nada por contener el aluvión de inmigrantes”, lo que a su juicio “va a provocar una grave tensión social de la que sólo ellos son los responsables”,. Para el presidente de PxC, “las medidas anunciadas por el dúo CiU-PP en algunos municipios no son más que maquillaje inútil”.

Según Josep Anglada “la situación es cada vez más compleja” y por ello considera que “la única solución realistas son sólo las medidas determinantes y drásticas que propone PxC”.
Por otra parte, Plataforma per Catalunya presentará una moción en todos los ayuntamientos donde cuente con representación municipal para instar a la Generalitat “a no recortar la asignación presuspostaria por los centros de Asistencia Primaria (CAP) y los hospitales”.

FUENTE: http://www.pxcatalunya.com/webnormal/ver_noticia.php?id_noticia=1113

1 comentario:

  1. guaaa!! me encanta el blog, siempre encuentro temas muy interesantes.

    ResponderEliminar