martes, 15 de noviembre de 2011

NACEN MÁS NIÑOS DE ORIGEN EXTRANJERO QUE AUTÓCTONOS EN CATALUÑA: EL GENOCIDIO AUTÓCTONO SOLO CONTEMPLA REVERTIRLO PLATAFORMA PER CATALUNYA





La natalidad catalana en algunas poblaciones está empezando a entrar en una fase de no retorno. La población más extranjera de Cataluña, y tal vez España, esta en su proceso más expansivo: en Salt tres de cada cuatro niños nacidos son de madre extranjera. Según PxC quedan solo 20 o 25 años para poder hacer un cambio en la política de natalidad y revertir este desastre antes de entrar en el punto de no retorno para la sustitución poblacional y el genocidio del catalán surgido de las poblaciones germanas llegadas de Europa. Todavía estamos a tiempo... aunque el tiempo se acaba. Hoy solo PxC puede revertir esta situación con políticas que fomenten la natalidad autóctona frente a la inmigrante. El resto de la casta política no contempla esta política... ni la contemplará jamás. Igual ven la inmersión de natalidad como un rumor.

 

 

Alerta natalitat catalana

16 de octubre de 2011 - Categoría REGIONES NACIONALIDADES
En sis poblacions catalanes de més de vint mil habitants, el nombre de naixements de mare estrangera l’any 2010 ha superat al de naixements de mare de nacionalitat espanyola. Salt, Roses, Manlleu, Palafrugell, Lloret de Mar i Vic són, per aquest ordre de més a menys, els municipis on les mares d’origen immigrant són majoria. El rècord ho té Salt, on tres de cada quatre nascuts són fills de mare estrangera.

En grans poblacions com a l´l’Hospitalet de Llobregat i Santa Coloma de Gramenet, el nombre de fills de mare estrangera supera el 45%, mentre que a Barcelona és només del 30,8% i a Sabadell del 23,3%. Sorprèn més que en municipis de la Catalunya vella com Figueres (49,2%), Olot (43,3%) o Sant Feliu de Guíxols (39%), el percentatge sigui tan alt. Unes dades que confirmen el pes de la immigració.

Les xifres sobre la natalitat a Catalunya, donades a conèixer ahir pel Institut d´Estadística de Catalunya (Idescat)". "L’anàlisi de la nacionalitat de les mares demostra que s’han reduït en un 14,6% les d’origen equatorià, en un 12% les bolivianes i en un 8,6% les xineses. En canvi, han augmentat en un 10,4% les mares romaneses i en un 3,5% les mares marroquines. En nombres absoluts, continua el creixement de les mares estrangeres (arriba ja al 29%) i en particular, de les marroquines. Si l’any 2000 va haver-hi 2.110 mares marroquines, en el 2005 van ser 5.067 i en el 2010, 8.482.

Quan aquests naixements s’agrupen per comarques, sorprèn que la Segarra és l’única que registra un 51,5% de naixements de mare estrangera, més fins i tot que les dues comarques empordaneses. En l’altre extrem se situa el Berguedà, on només una de cada cinc mares és d’origen estranger.

El Alt Pirineu, Aran i les comarques centrals incrementen encara el nombre de naixements, però la major part de les comarques registren descensos, sent els més rellevants els de les Terres de l´Ebre (-4,5%) i Ponent (-2,9%).

En el Baix Empordà el nom més repetit és Mohamed, amb 28 nascuts, per davant de Malak, amb 18, i Marc, amb 16. En l’Alt Empordà, el primer lloc és per a Adam, amb 25, i el segon per a Mohamed, amb 20.

Font: La Vanguardia

1 comentario:

  1. Oye, que te han metido en un saco de mierda. Y a mí también, como puedes ver aquí:

    http://infopxc.blogspot.com/2011/11/los-fascistas-de-ucfr.html

    A ti se te nombra aquí:

    http://sociedad.e-noticies.es/la-ultra-pxc-se-cuela-en-el-diario-de-los-indignados-59084.html

    A saber quien lo ha hecho contigo, conmigo es esa alimaña de Serralvo, que tiene pesadillas conmigo al no poder silenciarme de ninguna manera.

    Ten cuidado.

    ResponderEliminar