martes, 8 de noviembre de 2011

PxC EN CAMPAÑA PARA EL 20N II: SALT RECIBE A ANGLADA. LA CIUDAD MÁS OCUPADA DE ESPAÑA QUIERE UN CONCEJAL POR GIRONA DE LA FORMACIÓN IDENTITARIA




La campaña continuó el sabado en Salt, quizás la población más castigada por la inmigración, no ya de toda Cataluña, sino de toda España. Casi la mitad de la población es inmigrante... y el transfugismo se apoderó de la población ya que de tres
concejales, dos se marcharon sin entregar su acta de concejal mostrando una desvergüenza política que PxC tomó nota para futuras acciones. Salt apoya de forma mayoritaria a Anglada cada vez que visita la población gerundense. Por Gerona también queremos un diputado en el parlamento el 20N.
Aquí el vídeo del acto en Salt.





SALT, 05/11/2011; JOSEP ANGLADA VA TORNAR A SALT DESPRÉS DE LA PROHIBICIÓ ARBITRÀRIA DE LES INSTITUCIONS PER PODER MANIFESTAR-SE EN AQUESTA LOCALITAT CONTRA LA CONSTRUCCIÓ D'UNA GRAN MESQUITA.
05-11-2011


Josep Anglada tornava enmig d'una gran expectació a la localitat de Salt per assegurar que “La reconquesta de Catalunya a de començar per Salt, perquè si alliberem Salt de l’islamisme i la immigració, serà una victòria no només per a la vostra ciutat, si no que serà una victòria simbòlica que afectarà positivament a tota Catalunya”.



Vídeo resum de l'acte d'hair a Salt.


COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Salt | Redacció.- Josep Anglada
va dedicar tot el dissabte al matí a compartir mercat amb els seus veïns de Vic, en el conegut mercat de la capital d'Osona, acompanyat de militants de la zona, però sobretot de familiars i amics. El candidat al Congrés per Plataforma per Catalunya (PxC) va rebre centenars de mostres d'afecte dels seus veïns que elecció rere d'elecció no paren de donar-li el seu suport a la ciutat.



Un veí de Vic l'hi explicava a Josep Anglada “de debò la gent pot creure que si vostè fos tan dolent com el volen pintar alguns mitjans el votarien la gran majoria dels seus veïns? perquè potser podria enganyar a algú a Madrid però a Vic ens coneixem tots i sabem que vostè és un gran polític i millor persona”.



Ja a la tarda Josep Anglada es dirigia cap a la ciutat de Salt, amb el morbo afegit del seu retorn a la localitat que d'una banda no li va permetre estar en un ple municipal i per l'altra, tant Interior com el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) li havia prohibit manifestar-se lliure i democràticament contra la construcció d'una macromesquita salafista de quatre plantes al polígon de Torre Mirona.



A l'acte que se celebrava a l'auditori Coma Cros de Salt van acudir unes dues-centes persones arribades de tota la província de Girona. Va obrir els parlaments la regidora de PxC a Salt, Maria Osuna, i cap de cartell al Congrés per la província de Girona, que va agrair “la presència del president una altra vegada a Salt, i que sempre hagi estat al costat de la seva localitat en els bons i mals moments, sempre donant la cara pel partit i pels ideals que representa Plataforma per Catalunya”, la va seguir el regidor d'Olot Nacho Mulleras, que visiblement emocionat va elogiar la figura del president “moltes gràcies Josep per crear aquesta gran família que és Plataforma, moltes gràcies per la teva valentia i per marcar-nos el camí” i va afegir que “tots els regidors i militants de la província de Girona treballarem de debò perquè el nostre partit i la nostra veu tinguin representació en les grans institucions polítiques d'aquest país”.



Ja en l'equador de l'acte va prendre la paraula el secretari general del partit, Robert Hernando, que va dir als assistents que “entre tots hem de lluitar primer per alliberar a Salt de la barbàrie que està sofrint, és intolerable que en una localitat catalana hi hagi pràcticament més immigrants que autòctons i segon perquè Catalunya tota sencera no es converteixi en una altra Salt” i va afegir que “Salt és la mostra que l'invent de la multiculturalitat no és més que una pantomima barata d'alguns xupatintes que mai no han trepitjat el carrer en la seva vida i que els encanta la multicultura però lluny, molt lluny de les seves llars”.



Va finalitzar l'acte amb un gran discurs de Josep Anglada, que va arribar a Salt amb les piles posades i disposat a presentar batalla durant tota la campanya “Amics i amigues de Salt, ja sóc aquí una altra vegada i estaré les vegades que vulgui, les vegades que Salt em necessiti per més que li molesti a l'alcalde Torramadé, a Iolanda Pineda i a tota la casta podrida i parasitària de polítics pocavergonyes que han convertit Salt en un autèntic polvorí” mentre l'auditori trencava en aplaudiments, Anglada seguia amb un discurs enèrgic “he entrat a Salt amb el cotxe i fins a arribar aquí he sentit pena i tristesa, neguit i a més vergonya, no m'agrada senyors i senyores, no m'agrada el paisatge de la multicultura, no m'agrada entrar en un poble català i no saber si sóc a Catalunya, a Afganistan o a l'Iraq” i va afegir “el despropòsit total de la multicultura només porta robatoris, violacions, delinqüència i inseguretat ciutadana, que pateix sempre la gent autòctona” i amb l'auditori en peus Anglada va llançar una pregunta al respectable “Us heu fixat de quina nacionalitat són la gran majoria de delinqüents que surten en les cròniques de successos? Són tots víctimes de la multicultura, però no patiu, molts mitjans ja ometen la nacionalitat dels delinqüents i fins i tot la casta vol imposar una llei per amagar la procedència dels delinqüents, per així seguir venent-nos el seu conte xinès”.



Per acabar Anglada va dir que “La reconquesta de Catalunya a de començar per Salt, perquè si alliberem Salt de l’islamisme i la immigració, serà una victòria no només per a la vostra ciutat, si no que serà una victòria simbòlica que afectarà positivament a tota Catalunya”, i va afegir “que tornarà a Salt tantes vegades com faci falta malgrat els traïdors, els trànsfugues i als alcaldes corruptes que compren a indigents polítics per un plat de llenties podrides”.



Va acabar l'acte amb l'emotiu aplaudiment del públic a Josep Anglada que no va parar de fer-se fotos amb els presents i signar exemplars del seu llibre “Sin mordaza y sin velos”.

La nota discordant com sempre la van protagonitzar un grup de perroflautas cadells de Coscubiela que van intentar sense èxit boicotejar l'acte lliure i democràtic de Plataforma per Catalunya.

PxC

Salt, 5 de novembre de 2011




COMUNICADO DE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

SALT, 05/11/2011; JOSEP ANGLADA VOLVIÓ A SALT DESPUÉS DE LA PROHIBICIÓN ARBITRARIA DE LAS INSTITUCIONES PARA PODER MANIFESTARSE EN DICHA LOCALIDAD CONTRA DE LA CONSTRUCCIÓN DE UNA GRAN MEZQUITA.

Josep Anglada volvía en medio de una gran expectación a la localidad de Salt para asegurar que “La reconquista de Catalunya a de empezar por Salt, porque si liberamos Salt del islamismo y la inmigración, será una victoria no sólo para vuestra ciudad, si no que será una victoria simbólica que afectará positivamente en toda Cataluña”.

Salt | Redacción.- Josep Anglada
dedicó todo el sábado por la mañana a compartir mercado con sus vecinos de Vic, en el conocido mercado de la capital de Osona, acompañado de militantes de la zona, pero sobre todo de familiares y amigos. El candidato al Congreso por Plataforma per Catalunya (PxC) recibió cientos de muestras de afecto de sus vecinos que elección tras elección no paran de darle su apoyo en la ciudad.

Un vecino de Vic se lo explicaba bien a Josep Anglada “¿de verdad la gente puede creer que si usted fuese tan malo como le quieren pintar algunos medios le votarían la gran mayoría de sus vecinos? porque igual puede engañar a alguien en Madrid pero en Vic nos conocemos todos y sabemos que usted es un gran político y mejor persona”.

Ya por la tarde Josep Anglada se dirigía a la ciudad de Salt, con el morbo añadido de su vuelta a la localidad que por un lado no le permitió estar en un pleno municipal y por el otro, tanto Interior como el Tribunal Superior de Justicia de Catalunya (TSJC) le había prohibido manifestarse libre y democráticamente contra la construcción de una macro mezquita salafista de cuatro plantas en el polígono de Torre Mirona.

Al acto que se celebraba en el auditorio Coma Cros de Salt acudieron unas doscientas personas llegadas de toda la provincia de Girona. Abrió los parlamentos la regidora de PxC en Salt, Maria Osuna, y cabeza de cartel al Congreso por la provincia de Girona, que agradeció “la presencia del presidente otra vez en Salt, y que siempre haya estado al lado de su localidad en los buenos y malos momentos, siempre dando la cara por el partido y por los ideales que representa Plataforma per Catalunya”, le siguió el concejal de Olot Nacho Mulleras, que visiblemente emocionado elogió la figura del presidente “muchas gracias Josep por crear esta gran familia que es Plataforma, muchas gracias por tu valentía y por marcarnos el camino” y añadió que “todos los concejales y militantes de la provincia de Girona vamos a trabajar a tope para que nuestro partido y nuestra voz tengan representación en las grandes instituciones políticas de este país”.

Ya en el ecuador del acto tomó la palabra el secretario general del partido, Robert Hernando, que dijo a los asistentes que “entre todos hemos de luchar primero para liberar a Salt de la barbarie que está sufriendo, es intolerable que en una localidad catalana haya prácticamente más inmigrantes que autóctonos y segundo para que Catalunya entera no se convierta en otro Salt” y añadió que “Salt es la muestra de que el invento de la multiculturalidad no es más que una pantomima barata de algunos chupatintas que no han pisado la calle en su vida y que les encanta la multicultura pero lejos, muy lejos de sus hogares”.

Finalizó el acto con un gran discurso de Josep Anglada, que llegó a Salt con las pilas puestas y dispuesto a presentar batalla durante toda la campaña “Amigos y amigas de Salt, ya estoy aquí otra vez y estaré las veces que quiera, las veces que Salt me necesite por más que le moleste al alcalde Torramadé, a Iolanda Pineda y a toda la casta podrida y parasitaria de políticos sinvergüenzas que han convertido Salt en un auténtico polvorín” mientras el auditorio rompía en aplausos, Anglada seguía con un discurso enérgico “he entrado en Salt con el coche y hasta llegar aquí he sentido pena y tristeza, desazón y además vergüenza, no me gusta señores y señoras, no me gusta el paisaje de la multicultura, no me gusta entrar en un pueblo catalán y no saber si estoy en Catalunya, en Afganistán o en Irak” y añadió “el despropósito total de la multicultura sólo trae que robos, violaciones, delincuencia e inseguridad ciudadana, que sufre siempre la gente autóctona” y con el auditorio en pie Anglada lanzó una pregunta al respetable “¿Os habéis fijado de qué nacionalidad son la gran mayoría de delincuentes que salen en las crónicas de sucesos? Son todos víctimas de la multicultura, pero no sufráis, muchos medios ya omiten la nacionalidad de los delincuentes e incluso la casta quiere imponer una ley para esconder la procedencia de los delincuentes, para así seguir vendiéndonos su cuento chino”.

Para acabar Anglada dijo que “La reconquista de Catalunya a de empezar por Salt, porque si liberamos Salt del islamismo y la inmigración, será una victoria no sólo para vuestra ciudad, si no que será una victoria simbólica que afectará positivamente en toda Cataluña”, y añadió “que volverá a Salt tantas veces como haga falta a pesar de los traidores, los tránsfugas y a los alcaldes corruptos que compran a indigentes políticos por un plato de lentejas podridas”.

Terminó el acto con el emotivo aplauso del público a Josep Anglada que no paró de hacerse fotos con los presentes y firmar ejemplares de su libro “Sin mordaza y sin velos”.

La nota discordante como siempre la protagonizaron un grupo de perroflautas cachorros de Coscubiela que intentaron sin éxito boicotear el acto libre y democrático de Plataforma per Catalunya.

PxC

Salt, 5 de noviembre de 2011.




WWW.E-NOTICIES.CAT, 06/11/2011; ANGLADA OMPLE A SALT

Un veí li diu que "si vostè fos tan dolent com el volen pintar alguns mitjans el votarien?"

Redacció.-
La ultradretana Plataforma per Catalunya (PxC) ha realitzat un acte electoral a Salt on el seu líder, Josep Anglada, ha aconseguit omplir l'auditori Coma Cros amb unes dues-centes persones al seu interior.

Un veí li ha preguntat al dirigent ultra si “de debò la gent pot creure que si vostè fos tan dolent com el volen pintar alguns mitjans el votarien la gran majoria dels seus veïns? perquè potser podria enganyar a algú a Madrid però a Vic ens coneixem tots i sabem que vostè és un gran polític i millor persona”.

Per la seva banda, el regidor vigatà ha remarcat que "la reconquesta de Catalunya ha de començar per Salt, perquè si alliberem Salt de l’islamisme i la immigració, serà una victòria no només per a la vostra ciutat, si no que serà una victòria simbòlica que afectarà positivament a tota Catalunya”.

“Amics i amigues de Salt, ja sóc aquí una altra vegada i estaré les vegades que vulgui, les vegades que Salt em necessiti per més que li molesti a l'alcalde Torramadé, a Iolanda Pineda i a tota la casta podrida i parasitària de polítics pocavergonyes que han convertit Salt en un autèntic polvorí”, ha assenyalat.

També ha assegurat que “he entrat a Salt amb el cotxe i fins a arribar aquí he sentit pena i tristesa, neguit i a més vergonya, no m'agrada senyors i senyores, no m'agrada el paisatge de la multicultura, no m'agrada entrar en un poble català i no saber si sóc a Catalunya, a l'Afganistan o a l'Iraq”.

Segons Anglada, "el despropòsit total de la multicultura només porta robatoris, violacions, delinqüència i inseguretat ciutadana, que pateix sempre la gent autòctona”.

“Us heu fixat de quina nacionalitat són la gran majoria de delinqüents que surten en les cròniques de successos? Són tots víctimes de la multicultura, però no patiu, molts mitjans ja ometen la nacionalitat dels delinqüents i fins i tot la casta vol imposar una llei per amagar la procedència dels delinqüents, per així seguir venent-nos el seu conte xinès”, ha conclòs.



WWW.ALERTADIGITAL.COM, 06/11/2011; JOSEP ANGLADA, EN SALT: “EL DESPROPÓSITO DE LA MULTICULTURA SÓLO TRAE ROBOS, VIOLACIONES, DELINCUENCIA E INSEGURIDAD CIUDADANA”

Redacción.-
Morbo y expectación en la localidad gerundense de Salt por la presencia del presidente de Plataforma per Catalunya y cabeza de lista al Congreso por Barcelona, Josep Anglada, que no decepcionó a nadie. “Amigos y amigas de Salt, ya estoy aquí otra vez y estaré las veces que Salt me necesite, por más que le moleste al alcalde Torramadé, a Iolanda Pineda y a toda la casta podrida y parasitaria de políticos sinvergüenzas que han convertido Salt en un auténtico polvorín”, fueron las primeras palabras que pronunció el líder de los identitarios catalanes en el auditorio Coma Cros, abarrotado de público.

A continuación, Anglada aprovechó la realidad social que vive Salt para defender todo un programa de intenciones. “He entrado en Salt con el coche y hasta llegar aquí he sentido pena y tristeza, desazón y además vergüenza. No me gusta el paisaje de la multicultura, no me gusta entrar en un pueblo catalán y no saber si estoy en Cataluña, en Afganistán o en Irak”. Añadió que “el despropósito total de la multicultura sólo trae robos, violaciones, delincuencia e inseguridad ciudadana, que sufre siempre la gente autóctona”.

Entre vítores y gritos de “president”, el vicense inquirió al público asistente: “¿Os habéis fijado de qué nacionalidad es la gran mayoría de delincuentes que salen en las crónicas de sucesos? Estáis siendo víctimas de la multiculturalidad y muchos medios ya omiten la nacionalidad de los delincuentes e incluso la casta quiere imponer una ley para esconder la procedencia de los delincuentes, para así seguir vendiéndonos su cuento chino de la integración”.
Anglada señaló que “la reconquista de Cataluña empezará por Salt”, al considerar que “si liberamos a Salt del islamismo y la inmigración, será una victoria no sólo para vuestra ciudad, sino también una victoria simbólica que afectará positivamente a toda Cataluña”.

Por último, el vicense se comprometió a retornar a Salt “tantas veces como haga falta, a pesar de los traidores, los tránsfugas y a los alcaldes corruptos que compran a indigentes políticos por un plato de lentejas podridas”.
PxC lamentó al finalizar el acto que “la nota discordante, como siempre, la protagonizara un grupo de perroflautas cachorros de Coscubiela que intentó sin éxito boicotear el acto libre y democrático de nuestro partido”.



WWW.TOTSALT.CAT, 06/11/2011 "JA SOC AQUÍ, UNA ALTRA VEGADA I LES QUE FACI FALTA"


“Vindré a Salt sempre que se’m demani i faci falta”
així començava el seu discurs Josep Anglada a l’auditori de la Coma-Cros davant d’unes 160 persones vingudes de fora de Salt en la seva majoria.

En el seu discurs va carregar fortament contra l’alcalde de Salt, Jaume Torramadé, i l’ex alcaldessa, Iolanda Pineda, als qui va culpabilitzar de la situació actual de Salt. També va tenir paraules molt dures per als dos ex regidors de PxC, Carles Bonet i Joana Martínez, i els va acusar d’haver estat comprats per un plat de llenties per Jaume Torramadé. Pel que fa a la resta del discurs va ser el mateix que sempre amb força dosis d’insults a la classe política i als immigrants als quals va tractar de escòria, rates i xusma.

Fortes mesures de seguretat.

Com cada vegada que Anglada apareix per Salt, ahir els mossos d’esquadra també van desplegar fortes mesures de seguretat per evitar que la manifestació no autoritzada i comunicada que es va convocar des de Salt Anti Racistes i que va aplegar poc més de cent persones, en la seva majoria també de fora de Salt, coincidissin amb el líder de PxC a la Coma-Cros. Les forces de seguretat van tallar tots els accessos per impedir la confrontació entre manifestants i seguidors de PxC. Cap incident a destacar.

Publicitat gratuïta

A Josep Anglada li agrada la polèmica i tant li fa que el denunciïn i que l’insultin. “El que vull és que es parli de mi sigui per bé o per malament”, diu, “quanta mes polèmica millor, cal que ens coneguin i que sàpiguen qui som”. Anglada, tot i que reconeix que no se l’ha llegit, va agrair al periodista Xavier Rius Sant, present a l’acte, la publicitat gratuïta que li ha fet en el llibre Xenofòbia a Catalunya que aquests dies està presentant a diferents poblacions de Catalunya justament en període electoral.


FUENTE: http://www.pxcatalunya.com/webnormal/ver_noticia.php?id_noticia=1211

No hay comentarios:

Publicar un comentario