miércoles, 16 de noviembre de 2011

PxC EN CAMPAÑA PARA EL 20N IX: ANGLADA EN MATARÓ HACE CAMPAÑA JUNTO A MONICA LORA




Las dos medidas más interesantes de este día han sido la de potenciar el pequeño comercio autóctono frente a los comercios chinos y pakistaníes así como frente a las grandes superficies que fagotizan al comerciante tradicional de barrio. Además indica que bajará el IVA al 15% porque la subida del IVA no ha repercutido tanto en las arcas públicas y lo único que ha hecho ha sido perjudicar todavía más las maltrechas economías
familiares. Muy buenas medidas que no solo tienen que ver con la inmigración.



BARCELONA/MATARÓ, 14/11/2011; JOSEP ANGLADA HA VISITAT AVUI EL MERCAT MUNICIPAL D'HOSTAFRANCS A BARCELONA I DESPRÉS EL MARESME.
14-11-2011


El cap de cartell al Congrés de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha visitat aquest matí mercats de Barcelona i a la tarda ha ofert una roda de premsa a Mataró on ha declarat que “baixarem l'IVA al 15% per incentivar el consum perquè, a més, la pujada no ha representat més ingressos i qui l'han pagat són les famílies”.



COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Barcelona/Mataró | Redacció.-
Després de l’apoteòsica jornada d'ahir que va incloure el gran èxit de l'acte central de campanya de Plataforma per Catalunya (PxC) a Barcelona, Josep Anglada començava avui el matí ben d'hora a la ciutat comtal visitant la zona comercial de la Creu Coberta i l'històric mercat municipal d'Hostafrancs, on ha rebut mostres de suport dels petits comerciants als quals Anglada ha convidat a entrar a la pàgina web oficial del partit i llegir detingudament el programa electoral “tenim mesures tan importants per als autònoms i petits comerciants com eradicar en cinc minuts la competència deslleial dels immigrants, que tots paguin com a mínim el mateix que els comerços de casa” també ha anunciat que el seu partit donarà prioritat “a la creació de noves empreses, incentivarem als emprenedors i als autònoms de casa, no oblidem que és molt important per a la creació d'ocupació la reactivació immediata de les pimes i els autònoms que són els que més estan patint la crisi”.



Ja a la tarda s'ha desplaçat a l'Ajuntament de Vic per acudir a la junta de portaveus del consistori i tot seguit a Mataró, la capital del Maresme, on tenia organitzada una roda de premsa amb els mitjans de comunicació locals i comarcals. Anglada primer ha passejat pel centre de Mataró amb Mònica Lora i els altres dos regidors de Mataró, Carles Fontbona i Gabriel Ponce, i ha canviat impressions amb els veïns que li han explicat els grans problemes que tenen amb la immigració, especialment al barri de Rocafonda, on la situació és insostenible segons manifestava la bona gent de casa a Josep Anglada.



En la roda de premsa a la qual han assistit a part de la premsa local, diversos militants i simpatitzants, Anglada ha donat les gràcies a la gent identitària del Maresme “l'èxit de Mataró ha estat molt important per a PxC, el Maresme és una comarca de molta importància i una de les primeres que va començar a patir la xacra de la immigració massiva i descontrolada” va repassar el programa electoral de PxC “no es pot permetre que els majors morosos dels autònoms i les pimes siguin les administracions públiques, tant de bo paguessin a noranta dies com abans, però es que ara mateix ni tant sols paguen, i molt menys que hagin de pagar l'IVA d'unes factures abans de cobrar-les” també va voler explicar que “baixarem l'IVA al 15% per incentivar el consum, perquè a més s'ha demostrat que malgrat pujar-lo al 18% l'Estat no ha ingressat més i aquesta mesura només ha servit per fer més mal a les economies familiars i de les petites empreses i autònoms”.



Anglada
va signar diversos exemplars del seu llibre i es va retirar a descansar després d'una altra jornada frenètica de campanya electoral.

PxC

Barcelona/Mataró, 14 de novembre de 2011




COMUNICADO DE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

BARCELONA/MATARÓ, 14/11/2011; JOSEP ANGLADA HA VISITADO HOY EL MERCADO MUNICIPAL DE HOSTAFRANCS EN BARCELONA Y DESPUÉS EL MARESME.

El cabeza de cartel al Congreso de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha visitado esta mañana mercados de Barcelona y por la tarde ha ofrecido una rueda de prensa en Mataró donde ha declarado que “vamos a bajar el IVA al 15% para incentivar el consumo porque, además, la subida no ha representado más ingresos y quien la ha pagado son las familias”.

Barcelona/Mataró | Redacción.-
Tras la apoteósica jornada de ayer que incluyó el gran éxito del acto central de campaña de Plataforma per Catalunya (PxC) en Barcelona, Josep Anglada empezaba hoy la mañana bien temprano en la ciudad condal visitando la zona comercial de la Creu Coberta y el histórico mercado municipal de Hostafrancs, en donde ha recibido muestras de apoyo de los pequeños comerciantes a los que Anglada ha invitado a entrar en la página web oficial del partido y leer detenidamente el programa electoral “tenemos medidas tan importantes para los autónomos y pequeños comerciantes como erradicar en cinco minutos la competencia desleal de los inmigrantes, que todos paguen como mínimo lo mismo que los comercios de casa” también ha anunciado que su partido dará prioridad “a la creación de nuevas empresas, incentivaremos a los emprendedores y a los autónomos de casa, no olvidemos que es muy importante para la creación de empleo la reactivación inmediata de las pymes y los autónomos que son los que más están sufriendo la crisis”.

Ya por la tarde se ha desplazado al Ayuntamiento de Vic para acudir a la junta de portavoces del consistorio y acto seguido a Mataró, la capital del Maresme, donde tenía organizada una rueda de prensa con los medios de comunicación locales y comarcales. Anglada primero ha paseado por el centro de Mataró con Mònica Lora y los otros dos concejales de Mataró, Carles Fontbona y Gabriel Ponce, y ha cambiado impresiones con los vecinos que le han explicado los grandes problemas que tienen con la inmigración, especialmente en el barrio de Rocafonda, donde la situación es insostenible según manifestaba la buena gente de casa a Josep Anglada.

En la rueda de prensa a la que han asistido aparte de la prensa local, varios militantes y simpatizantes, Anglada ha dado las gracias a la gente identitaria del Maresme “el éxito de Mataró ha sido muy importante para PxC, el Maresme es una comarca de mucha importancia y una de las primeras que empezó a sufrir la lacra de la inmigración masiva y descontrolada” repasó el programa electoral de PxC “no se puede permitir que los mayores morosos de los autónomos y las pymes sean las administraciones públicas, ojalá pagaran a noventa días como antes, pero es que ahora mismo ni siquiera pagan, y mucho menos que tengan que pagar el IVA de unas facturas antes de cobrarlas” también quiso explicar que “vamos a bajar el IVA al 15% para incentivar el consumo, porque además se ha demostrado que pese a subirlo al 18% el Estado no ha ingresado más y esta medida sólo ha servido para hacer más daño a las economías familiares y de las pequeñas empresas y autónomos”.

Anglada
firmó varios ejemplares de su libro y se retiró a descansar tras otra jornada frenética de campaña electoral.

PxC

Barcelona/Mataró, 14 de noviembre de 2011.




WWW.CAPGROS.COM, 15/11/2011; ANGLADA FA CAMPANYA A MATARÓ

El líder de PxC vol aconseguir a Madrid dos diputats

Mataró.- Xavier Amat.-
Convençut que la seva formació serà la sorpresa de la nit electoral. Així es va presentar Josep Anglada, president de Plataforma Per Catalunya (PXC), a Mataró, on va augurar uns bons resultats per a la llista que encapçala. “Per a nosaltres entrar al Congrés seria l’evolució lògica al creixement que estem tenint arreu. Des dels ajuntaments es pot fer feina, però al Congrés encara en podrem fer molta més, i per això ens hi presentem”, va apuntar.

Anglada va presentar PXC com “l’únic vot útil contra la casta política” i va felicitar-se pels resultats obtinguts a Mataró en els darrers comicis municipals – tres regidors -, i especialment elogiós va ser amb la regidora Mònica Lora, al seu costat durant la roda de premsa, de qui va dir que “possiblement serà la primera alcaldessa que tingui PXC”.

Anglada va recórrer al discurs radical contra la immigració: “En aquest país no hi cap ni un immigrant més, ni legal ni il•legal. Cal expulsar immediatament tots els il•legals i repatriar els aturats de llarga durada”. I va manifestar que demanaran que “no es puguin fer homologacions de segons quines carreres. No hi pot haver un dentista estranger exercint mentre n’hi hagi un sol d’autòcton a l’atur”.

FUENTE: http://www.pxcatalunya.com/webnormal/ver_noticia.php?id_noticia=1223

No hay comentarios:

Publicar un comentario