sábado, 12 de noviembre de 2011

PxC EN CAMPAÑA PARA EL 20N V: ANGLADA VIVE UNA JORNADA FRENÉTICA EL 9 DE NOVIEMBRE VISITANDO LA SEAT EN MARTORELL, SANT ANDREU DE LA BARCA Y HOSPITALET




Josep Anglada visita la fábrica de Seat en Martorell. Tranquiliza a los trabajadores que le muestran sus inquietudes al indicar que con PxC se primará el trabajo de las pequeñas y medianas empresas para los autóctonos indicando, además, que
los inmigrantes parados de larga duración deberán volver a su país.


BARCELONA, 09/11/2011; JOSEP ANGLADA VIU UNA JORNADA DE CAMPANYA MOLT INTENSA, VISITA LA SEAT, MENJA AMB ELS VOLUNTARIS DE LES FURGONETES, RODA DE PREMSA A SANT ANDREU DE LA BARCA I PARTIT DE COPA HOSPITALET-FC BARCELONA.
09-11-2011


El cap de cartell de Plataforma per Catalunya al Congrés dels Diputats, Josep Anglada, ha viscut avui una jornada frenètica, a la SEAT amb els treballadors de la factoria, roda de premsa a Sant Andreu de la Barca i partit de Copa del Rei Hospitalet-FC Barcelona.



COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Barcelona | Redacció.-
El dia per a Josep Anglada ha resultat d'una activitat electoral frenètica, al matí feia una visita a la fàbrica automobilística de la mítica marca d'automòbils SEAT a la seva factoria de Martorell. Allí, en el Baix Llobregat Nord just a l'hora del canvi de torn ha pogut departir amigablement amb els treballadors que sortien o entraven a la seva jornada laboral, allí, a més de la presència estel·lar de Josep Anglada també es van donar cita diversos militants de l'organització identitària i les deu furgonetes retolades del partit.



Diversos operaris s'han apropat entusiàsticament per departir amb Josep Anglada i li han manifestar el seu total suport “no afluixis Anglada, el treball primer pels de casa, he estat gairebé dos anys en l'atur i gràcies a la línia del Q-3 torno a treballar però no sé fins quan”, i Anglada li va contestar “incentivarem a totes les empreses que contractin personal autòcton per sobre dels immigrants i expulsarem als immigrants parats de llarga durada perquè considerem que són paràsits de la societat que no ha mantenir el poble català” .



Al mig dia Josep Anglada va dinar amb els voluntaris en un restaurant del Baix Llobregat Nord i els va encoratjar a seguir treballant al màxim els dies que queden de campanya com han fet fins avui “heu vingut de tot Espanya, de Badajoz, d'Eivissa, de Còrdova, de Burgos, de Madrid i per descomptat de Catalunya, us dono les gràcies per creure en el nostre projecte identitari que és el de tots, moltes gràcies de cor amics”.



Ja a la tarda, Anglada, acompanyat dels seus militants es va dirigir a Sant Andreu de la Barca on va oferir una roda de premsa amb diversos mitjans locals i simpatitzants de la zona. Anglada va explicar un punt important del programa, el dedicat a la família “estem molt preocupats per la baixa natalitat autòctona a Catalunya, incentivarem el naixement de nens de casa, a les famílies nombroses” i va recordar les paraules del responsable d'immigració de CiU, l'esquitxat pel cas Palau, Ángel Colom, “Colom va dir que Catalunya necessitarà en els propers anys un milió tres-cents mil immigrants més, jo el que dic és que necessitem un milió tres-cents mil nenes i nens catalans més perquè el dia de demà creixin a la nostra terra” i va voler deixar clar que en matèria d'educació “volem una educació digna, on les nostres nenes i nens no vagin endarrerits per culpa de l'excés d'immigració en algunes aules” i va convidar a tots els assistents a “llegir amb deteniment el nostre programa electoral, que és molt complet i diu el que pensa la majoria”.




Després, Josep Anglada, les furgonetes retolades de l'organització i més de vuitanta voluntaris es van desplaçar a l'estadi del Centre d’Esports l’Hospitalet on van poder repartir propaganda electoral i gaudir d'un bon partit de futbol de dos clubs catalans tal com ho van fer diumenge passat amb el RCD Espanyol.



Anglada va manifestar sobre aquest tema, “dic el mateix que vaig dir a Cornellà-El Prat, estic amb tots els clubs catalans, amb l'esport en general, sóc culé i m'agrada que guanyi el meu equip, però tinc una mica el cor partit i que per descomptat que l’Hospitalet és un club que em resulta molt simpàtic com molts clubs catalans, i si m'ho permeten aquí em sento com a casa ja que com saben, tenim dos regidors a la ciutat de l’Hospitalet que estan fent un treball extraordinari i dels quals em sento molt orgullós, com de la resta dels meus 67 regidors de la resta de Catalunya”.



I és que Josep Anglada va directe al Congrés dels Diputats, les últimes anàlisis de la formació li donen dos diputats a Madrid, la qual cosa és una gran notícia per a la bona gent catalana.

PxC

Barcelona, 9 de novembre de 2011




COMUNICADO DE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

BARCELONA, 09/11/2011; JOSEP ANGLADA VIVE UNA JORNADA DE CAMPAÑA MUY INTENSA, VISITA LA SEAT, COME CON LOS VOLUNTARIOS DE LAS FURGONETAS, RUEDA DE PRENSA EN SANT ANDREU DE LA BARCA Y PARTIDO DE COPA HOSPITALET-FC BARCELONA.

El cabeza de cartel de Plataforma per Catalunya al Congreso de los Diputados, Josep Anglada, ha vivido hoy una jornada frenética, en la SEAT con los trabajadores de la factoría, rueda de prensa en Sant Andreu de la Barca y partido de Copa del Rey Hospitalet-FC Barcelona.

Barcelona | Redacción.-
El día para Josep Anglada ha resultado de una actividad electoral frenética, por la mañana hacía una visita a la fábrica automovilística de la mítica marca de automóviles SEAT en su factoría de Martorell. Allí, en el Baix Llobregat Nord justo a la hora del cambio de turno ha podido departir amigablemente con los trabajadores que salían o entraban en su jornada laboral, allí, además de la presencia estelar de Josep Anglada también se dieron cita varios militantes de la organización identitaria y las diez furgonetas rotuladas del partido.

Varios operarios se han acercado efusivamente a departir con Josep Anglada y le manifestaron su total apoyo “no aflojes Anglada, el trabajo primero para los de casa, he estado casi dos años en el paro y gracias a la línea del Q-3 vuelvo a trabajar pero no sé hasta cuándo”, a lo que Anglada contestó “vamos a incentivar a todas las empresas que contraten personal autóctono por encima de los inmigrantes y vamos a expulsar a los inmigrantes parados de larga duración porque consideramos que son parásitos de la sociedad que no debe de mantener el pueblo catalán”.
Al medio día Josep Anglada comió con los voluntarios en un restaurante del Baix Llobregat Nord y les arengó a seguir trabajando al máximo los días que quedan de campaña como han hecho hasta hoy “habéis venido de toda España, de Badajoz, de Ibiza, de Córdoba, de Burgos, de Madrid y por supuesto de Catalunya, os doy las gracias por creer en nuestro proyecto identitario que es el de todos, muchas gracias de corazón amigos”.

Ya por la tarde, Anglada, acompañado de sus militantes se dirigió a Sant Andreu de la Barca donde ofreció una rueda de prensa con varios medios locales y simpatizantes de la zona. Anglada explicó un punto importante del programa, el dedicado a la familia “estamos muy preocupados por la baja natalidad autóctona en Catalunya, vamos a incentivar el nacimiento de niños de casa, a las familias numerosas” y recordó las palabras del responsable de inmigración de CiU, el salpicado por el caso Palau, Ángel Colom, “Colom dijo que Catalunya necesitará en los próximos años un millón trescientos mil inmigrantes más, yo lo que digo es que necesitamos un millón trescientos mil niñas y niños catalanes más para que el día de mañana crezcan en nuestra tierra” y quiso dejar claro que en materia de educación “queremos una educación digna, en donde nuestras niñas y niños no vayan atrasados por culpa del exceso de inmigración en algunas aulas” e invitó a todos los asistentes a “leer con detenimiento nuestro programa electoral, que es muy completo y dice lo que piensa la mayoría”.

Después, Josep Anglada, las furgonetas rotuladas de la organización y más de ochenta voluntarios se desplazaron al estadio del Centre d’Esports l’Hospitalet donde pudieron repartir propaganda electoral y disfrutar de un buen partido de fútbol de dos clubes catalanes tal como lo hicieron el pasado domingo con el RCD Espanyol.

Anglada manifestó al respecto, “digo lo mismo que dije en Cornellà-El Prat, estoy con todos los clubes catalanes, con el deporte en general, soy culé y me gusta que gane mi equipo, pero tengo un poco el corazón partido y que por supuesto que l’Hospitalet es un club que me resulta muy simpático como muchos clubes catalanes, y si me lo permiten aquí me siento como en casa ya que como saben que tenemos dos concejales en la ciudad de l’Hospitalet que están haciendo un trabajo extraordinario y de los que me siento muy orgulloso, como del resto de mis 67 concejales del resto de Catalunya”.

Y es que Josep Anglada va directo al Congreso de los Diputados, los últimos análisis de la formación le dan dos diputados en Madrid, lo cual es una gran noticia para la buena gente catalana.

PxC

Barcelona, 9 de noviembre de 2011.

No hay comentarios:

Publicar un comentario